יום חמישי, 23 באפריל 2015

אוסטיאופורוזיס ואוסטאופניה תזונה רפואית

מאוסטיאופורוזיס (osteoporosis) ועד אוסטאופניה ומניעתם ע"י תזונה רפואית, לפי שיטת התזונה והדיאטה של ד"ר קובי עזרא. http://diet2all.net/PAGE41.asp אוסטאופניה הינה מצב פיסיולוגי המאופיין בצפיפות עצם נמוכה המובילה להיחלשות העצם ועלייה בסיכון להיווצרות שבר.



מחלת האוסטאופורוזיס, היא מצב שבו חלה ירידה במסת העצם (ירידה בצפיפות העצם) – באופן סיסטמי (מערכתי). ההגדרה למחלה היא, מחלת עצם מטבולית המאופיינת ע"י מסת עצם נמוכה עם שינויים מיקרו-סטרוטורליים (זעירים במבנה), הגורמים לסיכון מוגבר לפתח שברים. הרכבם הכימי של עצמות גופינו אינו משתנה, אך בגלל הירידה בכמות העצם (בחומרים האורגניים והאנ-אורגניים), העצמות נעשות פריכות, חלשות ופגיעות יותר לשברים.



בקליניקה ניתן לקבל שרותים אודות: אוסטאופורוזיס, אוסטאופורוזיס ופעילות גופנית, אוסטאופורוזיס טיפולים, אוסטאופורוזיס תזונה, אוסטאופורוזיס תרופות, אוסטאופורוזיס בגיל צעיר, אוסטאופורוזיס מניעה, אבחון אוסטאופורוזיס, מחלת אוסטאופורוזיס, אוסטאופורוזיס סימפטומים, אוסטאופורוזיס ילדים, אוסטאופורוזיס טיפול טבעי, ועוד...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה