דר' קובי עזרא Ph.D מספר על מחלת הפרקינסון טיפול טבעי אבחון ותסמינים, תזונה למניעת פרקינסון.
גישת הטיפול התזונתית במחלת הפרקינסון כוללת:
1. תמיכה ייצור הדופמין ע"י הבטחה נאותה של מקדמים ליצור הנוירוטרנסמיטור - דופמין. זאת ע"י הספקת חומצות אמינו ספציפיות ושיתוף גורמים שונים (ויטמינים ומינרלים).
2. בהתחשב בטיפול התרופתי יחד עם המזון והעיתוי של תרופות, כדי לשפר את היעילות ולהפחית תופעות לוואי.
3. אופטימיזציה של המצב התזונתי וטיפול נלווה שיתוף (תסמינים שעשויים לא להיחשב בשל פרקינסון אך להתרחש לצידה - אשר לגורמים תזונתיים עשויים להיות תרומה, כגון: עצירות, דיכאון, עייפות, נדודי שינה.
גישת הטיפול התזונתית במחלת הפרקינסון כוללת:
1. תמיכה ייצור הדופמין ע"י הבטחה נאותה של מקדמים ליצור הנוירוטרנסמיטור - דופמין. זאת ע"י הספקת חומצות אמינו ספציפיות ושיתוף גורמים שונים (ויטמינים ומינרלים).
2. בהתחשב בטיפול התרופתי יחד עם המזון והעיתוי של תרופות, כדי לשפר את היעילות ולהפחית תופעות לוואי.
3. אופטימיזציה של המצב התזונתי וטיפול נלווה שיתוף (תסמינים שעשויים לא להיחשב בשל פרקינסון אך להתרחש לצידה - אשר לגורמים תזונתיים עשויים להיות תרומה, כגון: עצירות, דיכאון, עייפות, נדודי שינה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה