יום שבת, 13 ביולי 2019

תזונה למניעת מחלות לב וטרשת עורקים

מניעת מחלות לב תזונה למניעת טרשת עורקים, קובי עזרא Ph.D מספר על  טיפול במחלות לב וכלי דם בטבעיות.






מזונות כמו אבוקדו, זיתים, דגים שומניים ואגוזים מכילים מספיק שומן בריא בלתי רווי, אז זה מועיל לאכול אותם באופן קבוע. אכילת שומנים בלתי רוויים ושומנים רוויים פחות נקשרה לרמות כולסטרול נמוכות יותר ורמות LDL "רעות" לאורך זמן. אבוקדו, זיתים, דגים שומניים ואגוזים עשירים במיוחד בשומנים בלתי רוויים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה