יום שבת, 13 ביוני 2020

תפריט חיטוב לנשים - קובי עזרא

תפריט חיטוב לנשים בשיטת קובי עזראבהליך דיאטה לעתים מפחיתים את צריכת השומנים עד למינימום החיוני, ולעתים מגבירים את צריכת השומנים לרמה אופטימאלית. היות וישנה את האמרה של המומחה: "בכדי לשרוף שומנים ישנו הצורך לצרוך מספיק שומנים".




כן, ישנו הצורך לאכול את כל אבות המזון- בתזונה שלנו !


תפריט חיטוב לנשים קובי עזרא


הידעתם כי 98% מכלל מולקולות הגוף לרבות ה- D.N.A מוחלפות במהלך שישה חודשים ? במילים אחרות אנו בונים את רקמות גופנו מהאוכל שאנו אוכלים! הפן המדעי לכך הוא: הנוטריגנומיקה. 


תפקיד הפחמימות בדיאטה המהירה הינו כאמור לספק אנרגיה זמינה בכדי שנוכל לשרוף יותר שומנים. אימרה נוספת של המומחה הינה: "השומנים נשרפים הכי טוב בלהבות של הפחמימות". כלומר שבכדי לשרוף יותר שומנים אנו צריכים את הניצוץ הראשוני שיסייע לנו להצית את חומצות השומן לאנרגיה זמינה יותר. 


להלן מטופלת נוספת שמספרת את סיפורה האישי מת עליך לחיטוב הגוף בנשים



תפקיד בחלבונים בדיאטה הוא: בשמירת הפעילות המטבולית, ומניעת הפעילות הקטבולית בשרירים בפרט ובגוף בכלל. החלבונים מספקים לנו מיגוון חומצות אמינו חיוניות וכאלה שאנו יכולים לסנתז בעצמנו.

להלן מטופלת שעברה את גיל ? מדגימה את גופה החטוב והשרירי בעיני המצלמה



פועל עכשיו

לצפייה בהמשך
הוספה לרשימת הסרטונים


כמובן שישנו הצורך להתאים את תוכנית התזונה והדיאטה בהתאמה אישית למטופלת, ובעיקר כשמדובר "בחיטוב לנשים" ישנו הצורך להתייחסות למנגנונים הורמונליים שונים וגורמים פיזיולוגיים נוספים... 


ארוחת בוקר לדיאטה חיטוב הגוף - לדוגמה      

250 גבינה או קוטג'

+ 4 פרוסת לחם (רצוי שיפון)

+ יופלה 0% או פרוסת לחם נוספת

+ נס קפה עם ממתיק

או

פייבר-1 (2 כוסות) + 2 כוס חלב אורז או שיבולת שועל

+ 4 פרוסת לחם (או 8 פתית) + גבינה עזים או כבשים

+ נס קפה עם סוכרזית או ממתיק מצמח הסטיביה הדיאטטי

 
ארוחת צהריים לדיאטה מהירה

200 גרם חזה עוף או הודו או פרגיות או עוף (ללא עור או ציפויים למיניהם)

או בשר בקר.

+ 3 פרוסות לחם מלא או 2 כוסות פתיתים

+ סלט ירקות צבעוני (עלים לא מוגבל).


יש לציין שכאן מדובר בדוגמאות בלבד, ולא במקרה אינדיבידואל, היות בתוכנית התזונה והדיאטה ישנו הצורך להתאים (שוב פעם) באופן אישי למטופלת ובהתאם למצב הפיזיולוגי אולי מטרותיה אישיות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה